UAFAKFHAKF

NU HAR JAG MENSVÄRK OCH ÄR BAJSNÖDIG HELA TIDEN OCH EN JÄVLA HEMTENTA PÅ FEMTUSEN ORD SOM JAG MÅSTE SKRIVA OCH SOM SKA VARA KLAR TILLS PÅ FREDAG


Muminmuggar unt kaffe

Ska snart börja på mitt livs första HEMTENTA!
Livet är bra just nu:
-kaffe
-älskar universitetet
-bra klass
-ny muminmugg till samlingen
-fint folk
-planer för framtiden (iallafall i år och nästa vår)
-ideér 
-höst (älskar höst)
-nästa vecka drar jag till Maja som pluggar i Göteborg (vi har inte träffats sen i somras) :´´))
-kommer tjäna fedt med peningar eftersom jag har fått studentjobb på mitt gamla jobb på posten :))) börjar på måndag!!11
 
 da new capp

DO U TRUST ME?

HAHAHAA tnx lisa

ALLTSÅ VÄRLDEN VAJ??

Utrotningshotade tröglorier, gisslandrama i Nairobi (där jag var och jobbade för några år sedan) och polisen har ett register enskilt för romer.
 
INTE OKEJ VÄRLDEN
 

..................

Varje gång jag hör någon säga "Är det okej att snusa när en är gravid?"
Då önskar jag att en behövde körkort för att skaffa barn.
 

Livet 2.0

Vad händer i mitt liv nu då?
Läser genusvetenskap och kan tänka mig att verkligen satsa på det, annars så går jag runt och drunknar i tankar och drömmar. Om jag inte gör något av dem så kommer jag att drunkna i dem, det är ungefär det som driver mig. Annars så försöker jag övertala mig själv att det är okej att vara singel, för det är okej. Det är helt enkelt våra samhällsstrukturer som talar om för oss att det inte är bra att vara singel, singel = misslyckad, ful, dålig, äcklig och mindfuckat för att då lever en inte upp till tvåhetsnormen.
Jag tänker iallafall försöka vara singel och faktiskt försöka trivas med det, såklart, ibland kommer tankar upp och då vill jag endast krypa ihop och gråta tills jag somnar. 
Träffar nya människor, glömmer bort andra, andra glömmer mig eller kommer att glömma mig. Kanske ibland så ser de något som påminner om mig, stannar upp och tänker en sekund på mig och sen fortsätter de sina liv. Men livet fortsätter, det fortsätter alltid och jag kommer alltid att få nya utmaningar och problem i livet. En del kanske förändrar mitt liv, en del kommer jag att skaka av mig och jag har blivit förändrad, fast kanske inte egentligen. 
Nu är det höst, ölen och tårarna flödar.
 
The silence depressed me. It wasn't the silence of silence. It was my own silence.”
-Sylvia Plath 
 


Fruktan

Jag är rädd för att leva ensam

såatte

Okej
såhär är det
jag vill ha en pojkvän
jag säger det rakt ut
jag vill ha ett hetreonormativt förhållande som lever upp till tvåhetsnormen
fast ändå inte
jag vill "dejta" typ dricka kaffe och ligga runt med dem
och jag hatar att jag vill ha ett förhållande
fast ändå inte
 
Min pojkvän ska vara
-politiskt insatt
-snäll
 
eller vafan
vadsomhelst
men om han nu hatar feminister så kan han fara och flyga 
 
MVH
ENSAM SINGEL 92
 

mah konfessions

  • Jag blir sjukt provocerad av kristna
  • Jag älskar chips
  • Jag ehh typ det

ongjävel


bra helg

Det har varit en bra vecka och en bra helg, varit på universitetet, träffat människor, haft klassfest och skellefteåborna har varit här!
 
Helgen började med klassfest, det var jättejättekul. Min klass är så bra och fin, vi höll till på min herrgård och hela "herrgården" var fullsmockad med folk. Sen gick vi ut på Queerclub, dansade, drack och lite spyor hann vi också med. Sen drog vi på frasses för att avnjuta lyxmiddag, bestående av smält ost, vegburgare, pommes, lökringar och hann även med cola med årgång 2013. Grät av skratt, dansade på borden och mådde helt enkelt prima.
Sen slog klockan halv fyra och då började jag, Lisa, Rasmus och Skellehellborna dra hem till mig. Dock på vägen så stötte vi på en kille som hade ingenstans att sova, han skulle med ett tåg som gick vid åtta-niotiden och var hungring och trött. Vi bestämmer helt enkelt oss för att ta med han, så han följde helt enkelt med oss hem. Vi käkade vegburgare igen hemma hos mig och sen sov vi, han var trevlig men jag spekulerar att han var typ på "flykt" eller något, för han ville inte säga sitt efternamn. Iallafall, igårmorse var han borta och alla plånböcker var fortfarande kvar, haha.
 
På lördagen var jag bakis, men hade frisörtid för färgning. Drog dit fick kommentaren att jag såg ut som Magica de Hex p.g.a mitt svarta hår, tack det var väldigt snällt. Satt där i circus två timmar och drack kaffe, håret blev jättefint. Det blev min naturliga hårfärg fast mer mörkbrunt, iallafall, nöjd som tusan och tänker inte besöka en frisör på lääääänge igen.
Efter det träffade jag hålborna och Rasmus, vi käkade indiskt och mådde så illa efter det så jag höll helt enkelt på att bajsa ner mig. De andra drog till Elinas mamma och jag åkte till min lägenhet för att fixa mig inför Astrids födelsedagsfest. Ronja hade legat hemma hos mig och varit bakis hela dagen, så när jag kom hem kokade vi te och pratade. Vid det laget mådde hon mycket bättre (Y)
 
Sen drog jag på Astrids fest, hon fick en flaska rosa bubbelvin och jag shottade ungefär fem-sex piggelinshots. De var så goda, för goda, man märker inte att det var en kvarts vodka innan det är försent för att ändra sig... men jag blev inte spyfull, var somsagt fortfarande bakis utihelvete.
Men det var trevligt, pratade mycket med hennes tremening Tim som jag inte har sett på år och dar! Sen drog vi på lokal, kön var däremot hundra mil lång så jag orkade inte köa för att bara komma in och vara där typ i en timme. Kändes lagom värt, så jag och Ronny som bor nära mig gjorde sällskap till Carlshem och sen hängde vi med skellhellarna i min lägga ett tag.
 
Idag åt vi pizza och Pau fyllde år! Sen drog de hem nyss, så sammafattning, bra helg!
(bilderna är stulna från Lisas instagram)
 
 

fmdlöfmmflksfmlshelvetesjävlaskit varning deppinlägg

Trodde aldrig att dagen skulle komma
men nu kom den
jag upptäckte nyss att jag har fått bristningar
och det är första gången i mitt liv som jag har det
 
okej, jättemånga har bristningar, det är bara det att jag aldrig har haft det förut så#jävligtnyttochovant
förvånar mig dock inte mycket mat och depp har det varit det här året och lite motion och viktökning som fan
ska försöka älska min kropp (fastän jag aldrig har älskat den någonsin)
och vill TRÄNA men VILL INTE
 
vaknade nyss och tankar började snurra i huvudet tankar som "Nu när jag har bristningar, kommer jag någonsin hitta en ny pojkvän?? Vem fan vill ha mig? Kommer jag dö ensam? Varför är allt med mig så fel???"
ska upp om ca 4 timmar och fara till IKEA
inte så jävla pepp just nu
vill bara ta bantingspiller och väga 50 kilo.
 
 

Student!

Nu har jag börjat på universitetet och har hitills gått två dagar, min klass verkar skoen.
Annars då?
Jo, jag ska börja studentextrajobba på posten och idag efter skolan så var jag med Elina, Roka och Pau på demonstration mot Obama.
Elina har bott här i två dagar, det ägde.
Sen så har vi ÄTIT så sjukt mycket.
 
Till middag åt Elina, jag, Roka och Pau på Thaj Mahal, beställde en vegetarisk jordnötsgryta som var nå JÄVULST god.
Elina blev arg för att jag lämnade lite mat, sen åt vi fika. Fastän jag var egentligen sprängmätt, kändes inte helt OK.
 
Och nu är det såhär att jag kommer nog inte blogga så ofta som jag har gjort hitills, jag känner bara att jag inte har lust med det.
Jag kommer att uppdatera IBLAND men somsagt, inte lika ofta som förut.
 
pussar och AMOR från mig
 

kjnfkfjdfd

imorgon börjar jag skolan!!!11111111
nervös, mensvärk, glad, gråtfärdig, rädd, förväntansfull, grön, regnbåge
alla dessa känslor i min mensmage just nu


RSS 2.0