saker som gör mig arg del 2 facebooktema

Folk som inte vet hur de ska använda facebook.
Du sitter där i godan ro och plötsligt ser du en ny uppdatering på din logg.
Du klickar snabbt som attan på den lilla jordgloben och tänker "Nämen, någon kanske gillar mig trots allt! :)"
Icket, det är din bekant Anus Penikus (ej personens riktiga namn) som har skrivit på en av dina statusar "Hej! Hur är det? :- )"
Och du blir såklart, förbannad. 
Seriöst, om en ska skriva "HEJ :-)" då skriver en till personen på facebookchatten, det är inte så jävla svårt. 
Jag lovar.
 
En annan sak på facebook som gör mig så arg så jag ungefär skiter ner mig, det är när jag ser t.ex. min mammas kompisar skriva på facebook.
T.ex. min mamma har lagt upp en bild på facebook och direkt är det Sven-Hubert 20000 år (ej personens riktiga namn) som har kommenterat "herregu vikken fin bild :-) en sån där blå himmel har ja int sett sen mormor var ung / Med vänliga hälsningar Sven-Hubert"
MEN DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ, alla fattar ju att det är just du SVEN-HUBERT, det ser ju alla, varför? Jo, EFTERSOM DET ÄR DU PÅ DIN PROFILBILD OCH DET STÅR SVEN-HUBERT KUKGURGELSSON (ej personens riktiga namn) PÅ DIN FACEBOOKANVÄNDARE. ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
 
Eller t.ex. när du sitter vid facebook och det är någon som vill bli din vän på facebook. Du klickar vem det är och det är med 99% säkerthet att det är någon DU ALDRIG HAR TRÄFFAT.
 

Hällowäänfest(er)

Igår var jag och Sara på halloweenfest, det började med att vi förhängde hemma hos mina föräldrar (jag passar deras hus när de är bortresta.)
Så vi drack cider, öl, vodka med cola och fjortiscosmopolitian.
Sen tog vi en taxi till Astrids halloweenfest, hängde där ett tag och drog vidare till Max.
Proppade i oss, jag spillde ut cola överallt och sen kom Nattis och hennes kompis.
Vi drog vidare till kollektivet farmen och dansade till fru dörr och söp, folk blev glada över att jag var utklädd till Pikachu och ropade "PIKACHU <3" när jag snubblade förbi på mina sjöben.
Sen däckade jag på en soffa och plötsligt väckte en tysk mig och ville kramas. Han hade bott i Sverige i ca 4 år och kunde ingen svenska eller engelska. Men han skulle ändå prata, sen kom Sara, han sa på sin halv tysk-engelska brytning "Ich will bien back aboot swai minuten." Han kom aldrig tillbaka, inte besviken över det dirket.
Sen var vi ute och rökte med Ellen och hennes kille Wilke. Sara försökte bjuda på chips, men det var ostsmak och alla var veganer så ingen kunde äta dem.
Sen minns jag typ inget, la mig på soffan blev väckt av några veganer (Suck)
sen fixade jag en killes nummer till Sara sen drog vi hem och däckade.
 
Fjortiscosmopolitian:
Tranbärsdryck
Vodka valfri men vi använde ingefär och äppelvodka
Sprite
 
 
 
 

saknar ord

Fan vad arg jag blir när en ska ha vuxenmys med en pajk och han säger "Jag gillar inte att ha kondom, men visst är det okej att jag drar ut den precis innan jag kommer? :- )"
eh
nej
nej
nej
nej
nej
nej
nej
nej
alltså är du DUM-I-HUVUDET?
jag blir så jävla förbannad
så otroligt omoget och det bara visar att sådana människor ska fan inte ha sex 
 

Saker som gör mig arg del 1

En sak som gör mig arg är hur vuxenvärlden behandlar barn och sina konstiga förväntningar på hur barn ska bete sig och vara. Ett exempel, tänk dig att du står med några andra människor som är fem meter långa, de pratar på ett språk som inte du förstår och när du frågar vad de gör så tittar de ner på dig, kanske klappar dig på huvudet och säger "Du skulle ändå inte förstå."
Så kan det kännas att vara ett barn som blir bemött på ett negativt sätt av vuxenvärlden.
Om nu vuxna tog sig mer tid att föklara på ett "lättare" sätt, så skulle barnen känna sig mer inkluderade i samhället och behandla sina eventuellt framtida barn och andra barn mer respektfullt och då skulle de barnen bli sjukt mogna och vips samhället skulle vara tusen gånger bättre. 
 
 

Ville bara säga att mitt hår börjar bli långt hehe


lajf

Livet är lite stressigt just nu
jobb och skolan plus att jag ska kombinera det
får bara bita ihop helt enkelt 

Göteborg (endast bilds)

 

Den förtryckande komplimangen

En gång för många år sedan, jag kanske var 14 eller 16 år, så sa en föredetta kompis det här till mig när jag sa att jag tvivlade på att jag någonsin skulle få en kille: "Du är ju inte ful." Hon menade att såklart du kommer få en kille, du är ju inte ful. Jag tog det typ som en komplimang och som en förolämpning på samma gång. Du är ju inte ful. Ful, ful, ful, ful, FUL. Du är ju inte ful.

För sättet hon sa det på, ni vet, du är ju inte ful, jag tog det som "Okej, jag är inte ful, men jag är inte snygg. Och jag vet att jag inte är snygg, men jag är iallafall inte ful, okej, det får duga...."
Sen blev jag ledsen och glad på samma gång, ledsen för jag visste att jag aldrig skulle bli som de snygga tjejerna, glad för jag inte var ful. 
Och jag är ganska så säker på att hon menade så, att jag inte var vacker, men inte ful, så fullt knullbar alltså. OJ, tack vilken komplimang.
 
Idag när jag gick hem, så gick jag hem från en otroligt dålig dag, jag orkar inte ens skriva om det. Jag tänkte på att jag aldrig är lycklig, eller inbillar jag mig allt. Satte mig på en parkbänk och tittade på bilarna som susade förbi, alla som körde tittade framåt. Märkte de inte MIG? Tänkte de inte på MIG? Och hur jävla mycket jag har önskat att en grävskopa körde över mig så jag fick falla genom asfalten och bara falla och begravas i det gråsvarta mörker som jag så mycket längtar efter ibland. Var de helt omedvetna att jag önskar ibland att jorden bara kunde sluka mig, min äckliga kropp och mitt hemska ansikte så jag fick sova under den och slita ut mitt hjärta och slänga det nedför kolbäcksbron. Jag saknar och hatar dåtiden, varför stannar de inte upp och frågar mig hur jag mår?
Sen tänkte jag, varför frågar jag inte hur de mår? Varför tänker jag inte på dem? Är jag så självupptagen?
 
Sen när jag kom hem, var jag redo på att falla genom träplankorna, gråtandes i mitt fula jag. Sen tänkte jag, varför använde hon en komplimang på ett sådant förtryckande sätt?
Vill jag ha komplimanger? Ja, men använd dem på RIKTIGT. 
För jag är inte ful, jag är jag och jag är inte ful på något sätt alls. 
Jag är fan bäst.
 

RSS 2.0