Cloud Atlas

Idag träffade jag Maja och vi fikade, det var hur bra som helst! Hon bor i Göteborg så jag har inte träffat henne sen jag var i Götet i höstas och bodde några dagar hos henne. 
Sen på kvällen var jag med Lisa, vi tände doftljus, kokade te, snarrade och såg Cloud Atlas.
Bra film!!!!! Jättebra skådesspelare!!!
Min personliga snabb-analys av filmen, den handlar om kapitalism, aktivism och rasism. ALLA BORDE SE DEN.
 
 

Elina

Det här är Elina
Elina är:
-fin
-rolig
-snäll
-fantastisk 
-Grammatik-Hitler
 

bilds

 

Äntligen är julafton över

 Julafton är över!!! ÄNTLIGEN!!! Jag var så otaggad på julen i år så det är bara skönt att det är över. 
Det är ju mellandagarna som är kul, bara slappa, det går bra program på teven, inte känna julklappsstressen. 
 
En sak som är ganska vanlig som jag försöker sluta med är att jämföra vad jag fick i julklapp med andra.
Det är en klass-sak.
Men däremot fick jag te! Prisvärt och gott!
 

Laglös

En decemberkväll så klädde jag mig i svart klänning och hatt fastän det var snöstorm.
Vi drog ut på golvet och hon hånglade med den där tjejen.
Hon sa sen "Jag tror hon är olyckligt kär."
Så rätt hon hade.
Hon hade alltid rätt, om alla.
Hon hade även rätt om mig när hon sa "Fan Hanna, du är ju kär."
Sanningen är det värsta som har skett mig. 

Lite om julen

Julen har varit en sak som jag har inte brytt mig om det minsta lilla i år.
Det enda "juliga" som har skett är när jag har druckit glögg med folk.
Vad är julen egentligen?
Jag anser att julen är ett slags sätt att tjäna pengar på, när vi ska spendera pengar på varandra. Jag får ångest när min familj frågar vad jag önskar mig. Jag vill ju inte riktigt att folk ska mäta lycka i materiella ting. Såklart att jag ändå ser materiella ting som lycka fast inte med mening. 
 
Så den enda dyra julklappen jag har önskat mig i år är en mikro. Annars har önskelistan sett ut som vanligt, te och böcker typ.
 
Jag känner mig "vuxen" och tråkig när jag sitter här nu, det enda juliga med min lägenhet just nu är flaskan glögg med 2% alkohol i, den röda duken på köksbordet och julstjärnan som lyser i mitt vardagsrum/sovrum. Jag har ingen lust att dekorera mitt hem nå mer.
Julkänslan har sprungit iväg, känns väldigt sorgligt på ett sätt. När en var barn så var julen typ det största på hela året. Att en mätte lyckan med saker, tryckte i sig köttbullar och tittade på Kalle Ankas nidbildsafton och ansåg att det var bra.
 
Julen i år skall spenderas i Skellefteå, ser verkligen inget postivt i det. Förutom att jag kanske hinner träffa Elina.
 
Så nu sitter jag här, försöker studera och är småledsen över små ting.
God jävla jul från mig. 
Tänk på Jesu liv 
 
 

Kom hem nyss från 12 timmars nattpass på jobbet

Lagar frukost och lyssnar på denna
 
 

En vanlig kväll på internet

JAG HAR VARIT SÅ JÄVLA SNÄLL I ÅR. SNÄLLA TOMTEJÄVEL, GE MIG HAN!!

Sammanfattning 2013

Det känns som det händer samma sak varje år, lämnar människor och träffar nya människor.
Vissa vill jag inte vara längre med och de vill inte vara med mig.
Har träffat nya som gillar mig för den jag är.
 
Året 2013 började med att jag låg och skakade i duschen hemma hos mina föräldrar, bakis och liten.
Låg jag där och kved samtidigt som det varma vattnet tröstade mig.
Den andra januari flyttade jag in i min egna lägenhet, det var första gången jag bodde själv och det var ganska jobbigt i början. Låg mest och deppade, åt och grät mest över mitt ex.
På allahjärtansdag var min första singelallahjärtansdag på två år, kändes konstigt. Jag och Lisa gick ut och åt lunch tillsammans för att fira att vi var så jävla singel.
Började jobba och livet började flyta på, mådde bättre, hade hemmafester.
Sen klippte jag kontakten med några bekanta, jättesynd men så blev det bara. 
Blev ledsen över det, grät och grät och grät. Grät över mitt liv, grät över att ingen gillade mig och grät efter att det inte fanns någon som alltid kunde finnas där, som jag kunde krypa upp till och borra in näsan i bröstkorgen.
Men sen kom jag in på universitetet, allt vände och träffade nya, jättefina, smarta människor. 
Sen började det oändliga engångsliggandet, blev olyckligt småkär i en av dem och är nog fortfarande det lite grann.
 
Det finaste med det här året var nog när Elina kom till Umeå för att jag hade ringt och gråtit över all skit och jag var så rädd att ingen skulle gilla mig på universitetet. Hon stannade här länge fastän hon var sjuk. Sen var det en annan gång när Elina och Pau var här, jag skrattade över någonting som var sjukt kul och Elina sa "Nu låter du som Hanna!" Det var som en slags bekräftelse, att jag faktiskt har gått vidare från alla gammal skit och mår bra igen. Att jag var jag igen.
 
 
Så hur är det nu?
Typ som vanligt, är 21 år, pluggar, jobbar kanske ibland och kanske hånglar med någon pajk ibland.
Har träffat en pajk, men vet inte riktig (som varenda ung kvinna som sett sex and the city skulle säga) vart vi står. Om han är en person som jag bara vill vara kompis med, en person som jag vill vara kk med eller om jag faktiskt vill vara ihop med honom. Men jag vet inte hur han känner ens så vi får väll se, haha. 
Har träffat fint folk som sagt och är tacksam över det, känner mig mer uppskattad och säker i mig själv. 
Skolan är lite stressig men det gör inget, det funkar!
Rent poltitiskt har året varit en fet huvudvärk, äckliga nazister har varit i Umeå. Dock var det ju världens bästa demonstration med säkert över tretusen pers som stod och skrek "INGA NAZISTER PÅ VÅRA GATOR!"
 
Vad tror jag händer 2014?
Inget är riktigt planerat, jag tänkte som mest bara köra på och göra som jag vill. Ungefär som jag alltid har gjort. Eller jo, ska gå genus b. Sen är världen öppen för mig.
 
Avslutar med en igelkott i (nyårs?)hatt, lite bilds från detta år och ett citat från Den svenska björnstammen
Svalkar vinden värmer solen
ser du något bakom molnen
känner du lyckan genom sorgen
jag har inget mer än mina tankar

så gott nytt år, fuk julen live lång and pråsper.
 
 
 
 
 
 
 
 

Veckan

Den här veckan har jag bara jobbat, jobbat och jobbat.
Hann träffa Sara en snabbis, drack snabbmacchiato och proppade lussegifflar. Lussegifflar är... SÅ GOTT JAG VILL BARA DÖ, DET ÄR MANDELMASSA I MITTEN OCH DET ÄR JÄTTEGOOOOODT.
Påtal om mandelmassa, så har ju Mandela dött. (sent ute jag vet att reflektera över det i sociala medier) Väldigt sorligt, men han var som sagt inte ung direkt och det var ju som ingen överraskning, han var ju cirka 95 bast. MEN SOM SAGT, SJUKT SYND.
 
I onsdags sov jag iallafall hos min kompis Martin, hade jobbat hela satans dagen, inte ätit middag eller något alls. Så trött, hungrig kommer jag hem till honom och han har INGEN MAT HEMMA, eller jo, en findusfärdigrätt med KÖTT, så det gick ju inte. Tur att jag hade godis i väskan iallafall, sen drack vi glögg och såg the purge. Trailern var mycket bättre än filmen och den var inte alls läskig. DONT SEE DA FUKRING PURGE. 
 
I fredags jobbade jag, köpte ostbågar och cola när jag gick hem på statoil, kom hem åt upp hela påsen och kollade tv. JUSTE JAG HAR JU SKAFFAT EN TV, EJ TVLÖS LÄNGRE. Sen sov jag lääääänge.
På lördagen drog jag till en klasskompis på fest och drack lite öl och glögg. Det var trävligt, förutom att en snubbe där var lite.. hmm.. alltså hur ska en skriva det här utan att vara dum..
Han var en person som egentligen är säkert jättetrevlig men de sidorna syntes inte alls igår. Jag och två andra klasskompisar satt och pratade, han avbröt hela tiden. Det var inte ens att han försökte vara med i samtalet. Vi satt och pratade om skolan och han avbröt med att kommentera en av mina klasskompisars hårspänne, HELA TIDEN. Han var inte ens full (ÄN) och avbröt alltså HELA TIDN. 
Vi skulle som sagt ut på take queer och det visste han, men sen plötsligt när en tjej på festen nämnde att vi skulle på tq så gjorde han en äcklad, förvånad min och kallade sin kompis på telefon för "Bög-Jocke." Sen drog han av säkert en biljard onödiga kommentarer och jag väste i min klasskompis öra att jag tyckte han var JETEJÅBIG.
 
Sen vaknade jag nyss, ser världens sämsta film på åttan och svälter. Ska nog äta fil.
 

HARI <3

ALLTSÅ, TITTA PÅ HONOM. TITTA PÅ HANS MYSIGA KINDER, KOLLA VAD HAN MYSER ÖVERALLT I TÄCKET, KOLLA VAD SÖT HAN ÄR. JAG SKULLE KUNNA GE MIN NJURE FÖR ATT LIGGA BREDVID HONOM OCH BARA MYYYYSA.

ALLTSÅ JAG DÖÖÖÖR

 
 

Mina tankar


Nej det är fan int bra

Jag är så jävla less på att knulla
JAG VILL GIFTA MIG MED KAWA!!!

Mitt framtida drömliv

Mitt framtida drömliv skulle vara att vara kulturtant, bara typ ha jättestora glasögon på sig ibland och snusa bara snus med skitäckliga smaker, fast jag skulle ha vant mig med att snusa för jag skulle ha bränt bort köttet i överläppen.
 
Sen skulle jag ha en hårig, jätteman som gillade att virka och typ baka jättejävlasvårt surdegsbröd och som kokar te åt en när en har lingonveckan.  
 
Sen skulle jag jobba med kultur, typ arrangera saker och ha fett mycket respekt, fast inte för mycket respekt, typ en snäll chef fast som folk har respekt för mig. Typ "Vart ska jag lägga papprerna?? Tror du Hanna blir arg om jag lägger dem här?" "NeeeEEj, gu nej, hon är såå schnäll, fråga henne, hon bits int.:)"
 
Sen skulle jag ha barn, ett-två barn som var sådär jobbigt jävla roliga som barn kan vara. Typ ligga och prata med sin låtsaskompis, skrika på en, vilja hjälpa till, fast sen bara lägga sig på golve å bygga lego. 
 
Och varje vecka skulle jag vilja ha sushidag med Lisa, bara sitta och vräka i sig tofusushi och dricka te, prata om alla jävla äckliga rasister och hur fula de är. Skratta åt gångerna när vi var unga och kissade på den där skolgården mitt i natten på fyllan och när jag höll hennes hår när hon kräktes på klubben och sen ville hon shotta.
 
Och kanske ibland åka iväg från sin stad till Afrika, gå på safari och ta kort på djur, sen dra till Kenya och bara flumma runt med fölk som jag känn. Kolla på "lejonkungen"träden och gråta för det är så vackert i solnedgången i Nairobi.
 
Sen skulle jag ha en bil, fast bara använda den när jag storhandlade. Annars skulle jag cykla på min gröna, damcykel med ringklocka och plinga på folket.
 
Dricka öl på krogen med för stora glas med feminister och skrika "ALLT ÄR PATRIARKATETS FÄÄL." Och alla bah "hmm ja vi instämmer." Och vara politiskt aktiv och se alla unga jäntor som de supermänniskorna de är.
 
SÅ VILL JAG VARA NÄR JAG BLIR STOR
 
 
 
 
 
 

orkar inte

alltså jag orkar inte fuck alla män
 

RSS 2.0