Det värsta som finns

Att misslyckas med något man verkligen ville klara
 
Att vakna ur en mardröm mitt i natten och det ligger inte någon bredvid en
 
Att skämmas för något man vet att man aldrig kan ändra på
 
Att tänka tillbaka på fina minnen och sen plötsligt inse att man aldrig kommer få uppleva det igen
 
Att det finns jättefattiga människor som ingen bryr sig om
 
Att 90% av alla kläder som finns på marknaden är med all säkerhet gjorda av underbetalda arbetare oftast barn
 
Att vi lever i en kall och kapitalistisk värld där vi i väst som har ljus hy får mycket mera förmåner än om vi föddes t.ex. som arbetarklass i Indien
 
Att även fast vi påstår att Sverige är världens mest jämnställda land så är det fortfarande äckliga samhällsstrukturer som ger patriarkatet medvind
 
Att man gör päls av lidande djur
 
Och mycket, mycket mera

Jag kanske tänker på dig ibland

Fan fan fan
 

Det är jag som är Sexist-Hanna


Varför är mitt liv så jävla tråkigt

Varför är mitt liv så jävla tråkigt?
Jag ser bilder på instagram från gamla mellanstadiekompisar som typ reser världen runt, uppfostrar barn i Indien, jobbar i London eller typ festar på ett tak med hipsterkids.
 
VAFAN, varför gör inte jag det där?
Varför jobbar jag bara och pallar inte att vara så jävla pigg och fylld med idéer, eller det har jag dock så PALLAR jag inte att göra allt.
Jag hatar att vara lat, FYFAN.

Ärotisk novell del åtta

Micke snöt sig igen och kröp längre ner under täcket, han fiskade upp mobilen och skrev till Destiny. "Hej! Jag är jättesjuk, skulle du kunna komma hit och handla åt mig?" Egentligen ville Micke att Destiny skulle komma och ta hand om honom. Men han ville inte säga det, det kändes så fjantigt. Och hemskt bögigt, att vilja ha en brud vid sig när man var lite snorig. Det plingade till i mobilen. Det stod "Såklart jag kommer och hjälper dig! Puss!" svarade hon. Micke la ner mobilen och kände hur ögonlocken blev tyngre och tyngre. Men innan han somnade skrev han "Köp en sexpack öl, chips, toalettpapper och snus."
 
Destiny ringde på Mickes dörr, men ingen öppnade. Hon knackade, men ingen öppnade. Destiny visste att Ricke hade extranyckeln, hon ringde honom. "Ja, det är Rickes mobil." Svarade en röst. Men det var inte Rickes röst. Den här rösten var ljusare och lugnare. "Eh, hej! Är Ricke där?" Frågade Destiny. "Nej, han är på jobbet. Det här är hans kusin Ava som pratar." Svarade rösten. "Jaha, eh, du, det är såhär att jag behöver hans extranyckel till hans kompis Mickes lägenhet. Jag står utanför nu men han öppnar inte." Förklarade Destiny. Ava suckade i telefonen, tydligt så det blåste i luren. "Han kanske inte är hemma?" Sa Ava. "Jo, men han är sjuk så han kanske ligger och sover så han inte hör att jag ringer på." Sa Destiny. Ava suckade högt igen. "Vart bor han?" Frågade hon. "Brölvägen 24." Svarade Destiny.
 
Ava gick med snabba steg, visst hon hade inget att göra idag men hon ville inte slösa tid på att hjälpa någon fjortisbrud som umgicks med Micke. På en sylt stod det Brölvägen. "Jaha, då måste jag ju vara här." Tänkte Ava och såg sig omkring. Hon såg nummer 24 på ett av höghusen och gick in i trappuppgågnen. Plötsligt såg hon en tjej som såg väldigt bekant ut. Det var hon med svart hår och läderjacka som hon hade hjälpt för ett par dagar sen. "Hej! Åh, tack så mycket!" Sa tjejen med svart hår. "Vänta, har inte vi setts förr?" Frågade hon. "Ja, det har vi." Svarade Ava och log. Hon låste upp åt Destiny. "Är du Mickes flickvän?" Frågade Ava. "Eh, man kan väll säga det." Svarade Destiny tveksamt. "Tack för hjälpen!" Hon stängde dörren, Avas hjärta bultade. "Vad söt hon är." Tänkte hon.
 
Mickes extranyckel

 
 

Borde bete mig lite mognare egentligen

Det enda mogna jag har gjort idag är att jobba och deklarera
nu ska jag äta nudlar med wok och kolla på tecknat
/Mogen Hanna

Ärotisk novell del sju

Micke vaknade och sträckte på sig, vände på sig men Destiny låg inte bredvid längre. "Destiny?" Sa han högt och såg sig omkring. Han klev upp och gick ut i köket, hon var inte där heller. Micke tog fram sin mobil och såg att han hade fått ett sms. det var från Destiny. Det stog "Hej Micke. Var tvungen att sticka lite tidigare tyvärr. Babbsan hade lite tjejproblem, du vet hur tjejer kan vara. ;-) Pöss!" Micke log för sig själv. "Haha, brudar. Ja, Babbsan har säkert mens eller något sånt där. Hon borde fan äta lite mer, hon ser ju ut som ett skelett." Tänkte han.
 
Destiny skämdes lite för att hon hade ljugit för Micke, men paniken hade tagit över henne. Så när han sov hade hon snabbt dragit på sig kläderna och sprungit därifrån. "Jag går igenom säkert någon kris." Tänkte hon. "Varför blev jag tveksam på Micke?" Mobilen plingade till. Det var ett sms från Micke, det stod "Det är lurre smulan. Jag vet hur kvinns kan vara hehe. Förresten, vill du hänga med mig och Ricke ikväll? Vi ska typ öla och kolla hockey." Destiny funderade, "Kanske om jag umgås med mer honom så kanske det blir som vanligt igen?" tänkte hon. Hon svarade på smset med "Ja, jag kommer. Pöss!" 
 
Micke och Ricke satt framför teven som vanligt. Hockeyn var på, chipsen var framme och ölen var knäckta. Micke smällde in en snus och fes högt, precis då steg Ava in i vardagsrummet. Hon skrynklade sin näsa av stanken av fis som bestod av öl och Billys panpizza. Hon suckade, högt och vände sig till Ricke. "Rikard, jag tänkte dra nu. Men jag kommer tillbaka senare ikväll. Jag ska på en öppen föreläsning om barnarbete i Korea. De tvingar barn att döda kattungar och anordna tuppfäktning. Hemskt va?!" Micke blängde på henne och blev mycket irriterad på orden som kom ur hennes mun. "Hon tror att hon är någon, den lilla fittan." Tänkte han surt och satte sig med armarna i kors och sjönk ner i soffgropen som hade skapats efter kvällar av slappande på samma ställe i den mörkblå soffan. Ava drog på sig jackan och gick ut. Efter några minuter fick hon syn på en tjej med svart hår och läderjacka. Hon såg lite förvirrad ut. "Eh, ursäkta mig?" Sa tjejen. "Vet du vart körsbärsvägen ligger?" Frågade hon. "Jadå, forsätt bara rakt fram några meter. Sen svänger du vänster." Svarade Ava. "Tack, jag är lite virrig." Svarade hon med ett fniss. "Det kan vem som helst vara ibland." Sa Ava och log mot henne. Tjejen fortsatte gå men tittade lite efter Ava.
 
Destiny steg in i hallen. "Nu är jag här!" Ropade hon. Hon gick in i vardagsrummet och gav Micke en puss på kinden. "Haha, du hittade hit trots allt! Du som är så jävla virrig!" Han tog en klunk öl. Först tänkte Destiny fnissa som vanligt och tänka hur rätt Micke hade. Men ångrade sig, tjejen i dreadlocks hade sagt något väldigt bra. "Du, vem som helst kan vara virrig ibland. Även du." Svarade hon och stirrade på honom. Micke satt med öppen mun och Rickard log lite för sig själv från soffhörnet.
 
Mickes dagliga tallriksmodell


alltså, hej

Nu skiter jag fullständigt i vem som läser detta, men så här är det bara.
Livet blir aldrig riktigt som man har tänkt sig, är är det bara.
Tyvärr är det så, det är ingen villa, volvo, vovve-dröm som jag besitter eller lever i.
Det är ingen smärtfri bubbla som jag kan gå in i och gömma mig.
En sådan bubbla finns inte, dock önskar jag att det fanns då och då.
Tyvärr så är jag inte snyggast på jorden, tyvärr så har jag inte haft så tur med kärleken.
Just nu är det en sådan där period, vissa dagar är jättefina och underbara.
Vissa dagar vill jag bara tyna bort i badkaret och vissa dagar så vill jag bara gråta i någons knä.
Vissa dagar är jag en självständig och stark feminist och vissa dagar vill jag inte ha ansvar eller något alls, då vill jag vara ett dagisbarn igen utan bekymmer. 
Framtiden ser ut såhär iallafall, har sökt in till universitetet och hoppas på det bästa.
Det är helt sjukt att när jag började blogga med den här bloggen så var jag 19 år och nu är jag 20 år.
SNART är jag 21 år. HERREGUD, jag var ju en obrydd sextonåring nyss som hade nyss upptäckt att jag var feminist och inte behövde bry mig vad andra tyckte om mig.
Det var SNART MER ÄN FYRA ÅR SEDAN. JESUS.
Jag är typ rädd inför framtiden, eller inte rädd, men jag har INGEN ANING vad som händer egentligen.
 
 

Ärotisk novell del sex

Destiny ringde på dörrklockan och Micke öppnade. Hon frågade hur det var med honom samtidigt som hon tog av sig sin läderjacka. "Fy faaaan, jag var hemma hos Ricke i eftermiddag och vem som var där? Det var hans vegetariankusin som inte åt KÖTT!" Micke skakade på huvudet. "Hur kan man INTE vilja äta kött?" Destiny höll med. "Ja, hur kan man inte göra det? Jag älskar kött, speciellt en med beasås. Eller nej, förresten, jag gillar inte bea." Ändrade hon sig snabbt. Hon ville inte att Micke skulle tro att hon var någonslags tjockis som satt och drack sås! "Men kött, det är det bästa!" Sa hon och slickade sig förföriskt kring läpparna. Micke gillade det han såg och la armen kring henne. "Ska vi kanske gå in till mitt sovrum och kanske prata om hockey?" Viskade han i hennes öra. Destiny fnissade och rodnade. "Ja, gärna."
 
Samtidigt hemma hos Ricke så hade de precis satt sig vid bordet. Ava började ta för sig sallad och corn. "Du, bry dig inte om Micke. Han är bara sådär ibland." Sa Ricke till henne. "Äh, det är lugnt. Jag är van vid att idioter blir upprörda över mitt sätt att leva på." Svarade Ava och tuggade i sig cornbiten. "Micke är ingen idiot. Han har bara svårt att acceptera andra som inte är på hans villkor." Försvarade Ricke. "Jo, han är en idiot. Jag fattar inte hur han inte kan acceptera veganer och hur i hela friden kan man gilla hockey? Visste du att tusentals barn dör av giftgaser när man tillverkar de där puckarna? Nu ska jag gå på toaletten och jag tänker inte använda ditt miljöförstörande papper. Jag har med mig ett majablad som jag ska bajsa i." Sa Ava och gick från matbordet.
 
Destiny vaknade och kände Mickes svettiga kropp bredvid sin, han snarkade tungt. Hon log och tittade upp i taket. "Jaha, då har jag legat med Micke. Undrar om han vill bli ihop?" Tänkte hon. Men sen plötsligt tänkte hon, "Är jag verkligen intresserad av Micke? Vad är det jag ser i honom egentligen? Är han verkligen någon jag vill ha?" Tankar som Destiny aldrig hade tänkt om en kille dök plötsligt upp. "Förtjänar jag någonting, bättre?" Hon fick panik. "Vad händer med mig???" Det verkade som att Destinys självkänsla hade vaknat efter 22 år.
 
Hockeypucken


Det här är Lisa

 
Det här är Lisa, 19 år.
Henne ska jag festa med på lördag.
De ska bli rålit.

Ärotisk novell del fem

"Fick du sätta på henne dårå?" Frågade Ricke och knäckte en till öl. Micke sänkte volymen på hockeyn och vände sig till honom. "Nej, men nästan. Hon vet att jag gillar henne, jag är jättesmörig mot henne. Lagar käk, kör med henne på skotern, klämmer lite på henne och ger henne komplimanger. Så, snart smäller det!" Sa Micke och såg plötsligt en ryggsäck som stod vid vardagsrumsbordet med pins på sig. På en av dem stod det vegan. "VAFAN, är det där DIN ryggsäck Ricke??" Utbrast Micke och höll nästan på att spilla ut sin öl i knät. "Nej, det är min kusins ryggsäck. Hon sover här den här veckan, hon kollar på universitet i stan som hon ska kanske börja på i höst." Svarade Ricke, men verkade inte vara lika upprörd som Micke. "Äter hon inte KÖTT?" Brölade Micke förkrossat. "Nej, hon äter typ ingenting." Svarade Ricke och fortsatte titta på hockeyn. "MEN VAD I HELVETE, SÅ JÄVLA KONSTIGT!" Skrek Micke och blev förbannad. Plötsligt öppnades ytterdörren och någon ropade hallå i hallen. En tjej steg in i vardagsrummet med stora dreadlocks och jeans som var slitna. "Det här är Ava. Min kusin." Sa Ricke. "Det här är min kompis Mikael." Micke morrade och sa "Micke." Ava sträckte fram sin hand och Micke skakade den ogillande. "Trevligt, Rickard, vad ska vi äta till middag?" Ricke funderade. "Ja, vi kanske kan äta sallad eller.." "SALLAD?" Avbröt Micke. "VAFAN RICKE, DU HAR JU SLÄPPT IN EN VEGETARIAN I HUSET! ÄR DU INTE KLOK? DU SOM ÄLSKAR KÖTT!" Ava tittade på Micke och himmlade med ögonen. "Micke, lägg ner." Sa Ricke plötsligt. "LÄGG NER? FAN, JAG DRAR. JAG KÄNNER MIG.... KRÄNKT! JAG TRODDE VI VAR POLARE." Röt Micke och rusade ut ur Rickes lägenhet. 
 
Avas pin


Elinas katter

Tova
 
Chaquette

Jag färgar mina bryn


Ärotisk novell del fyra

"Det var den BÄSTA dejten någonsin!" Utbrast Destiny till Babbsan. "Han är så häftig, så snäll, jätteduktig på att laga mat och han har en jättefräsig skoter!" Destiny sörplade på sin latte. Babbsan log mot henne och satte till sig på stolen. När hon satte till sig kunde man se den rosa fjärilen som satt vid hennes svank. Destiny ville också skaffa en sådan, men ville inte härmas. Hon funderade på att skaffa något unikt istället, kanske ett kinesiskt tecken som skulle betyda kärlek, musik eller kanske vänskap. Det skulle vara skitsnyggt tänkte hon. Hon drack en klunk latte och hällde ner lite socker i den, hon gillade egentligen inte kaffe. Men det gick bra om det var minst tio stycken sockerbitar och tre deciliter mjölk. Fast det skulle vara lättmjölk, för Micke hade ju sagt att hon hade gått upp. "Micke har oftast rätt, han vet precis vad som är rätt för mig." Tänkte Destiny. "Jag tänkte köpa en bulle också, ska du ha en?" Frågade Babbsan. "Nej tack! Jag bantar, men köp en du! Så smal som du är!" Skrattade Destiny. Babbsan log och ställde sig upp. Rörde sin fyrtio kilos kropp mot kassan på kafét. "Det är okej att jag äter en nu, jag kan smyga in på badrummet senare och spy upp allt." Tänkte hon.
Babbsans tatuering

Ärotisk novell del tre

Destiny dukade fram på bordet, Micke knäckte en till starköl och rättade till sin penis i de lösa kalsongerna under gällevarihänget. Den senaste bruden han hade pucklat på hade visst haft nått skit i underlivet och nu var han smittad. ÄH, Destiny behöver inte veta om det. Tänkte Micke och snöt sig i handen, smetade av det på byxorna och fes. "Fan vad gott det luktar!" Skrattade han, Destiny rodnade och fissade lite blygt. De satte sig till bords, Micke slevade i sig nudlarna i köttfärsåsen som om det var hans sista måltid. (Fastän det var hans tioende måltid på den här dagen.) Destiny sörplade i sig nudlarna och plötsligt kände hon hans hand på låret. Han klämde på hennes ben och hon kände att de pirrade till i magen. Som en fjäril med spröda vingar som letade sig i hennes tarm. "Du har lagt på dig lite." Kommenterade Micke och log så prillan trillade ut på Destinys tallrik. Lika bra det, tänkte Destiny. Hon behövde inte äta mera mat. Micke hade rätt, hon började bli tjock. Att vara 1,70 lång och väga 65 kg är fan inte okej. Efter den lyxiga måltiden så drog de på sig skoteroverallerna och drog ut i natten på isen med Mickes monsterskoter. Det var målat pinuppor på den och coola blixtrar, Destiny kände sig trygg och vild bakom Micke på hans monster till skoter. Plötsligt så ven vinden till och Destiny orkade inte hålla upp sin "feta" kropp bakom Mickes ladugårdsröv. Hon blåste av och föll ner i isen, blodet forsade från hennes näsa.
 
Slut på del tre
Mickes gällevariehäng

Jag är stolt att vara Västerbottning, eftersom Klungan är härifrån.

 
 
 
 

InJiCeRaR MuSiK oCh KaFfE

 

Kan ni inte bara sluta vara så förbajat töntiga

SUCK
Något som får mig att vilja sucka högt är när min chef bad de anställda att dölja sina tatueringar.
Hen menade att "Barnen ska inte behöva se tatueringar på sin förskola. De kan bli upprörda."
PLZ, den enda som blir upprörd är ju DU. Varför i alla galoperande hästars välviljor skulle just BARNEN bli störda av tatueringar. Säkert 50% av barnens föräldrar har tatueringar, 50% av barnen kommer med ALL SÄKERHET att skaffa sig egna tatueringar när de blir äldre. Det kan jag satsa min byrå på att det kommmer de att göra.
 
VARFÖR, varför ska vuxna hela tiden envisas med att projicera sina åsikter på barn??????
Barnen har själva tuggummitatueringar hela tiden, tror inte att de blir direkt upprörda när någon av pedagogernas tatueringar på armen syns. Tror faktiskt att barnen inte ens bryr sig för femtio öre att deras pedagog har bläck på kroppen.
 
Ska fan tatuera in en fjäril i pannan bara för att provocera!
 
morr..

DÖ DIN VIDRIGA HORA DÖÖÖÖ

Den dagen du sätter din fot i den här stad igen
ska jag krossa dig
som du krossade mig
Den dagen du går till samma krog som jag
ska jag dänga en vinflaska i ditt huvud
den dagen du kommer tillbaka till mitt hem
ska jag skada dig
precis som du skadade mig
KAN INTE DIN JÄVLA KOMPISAR SLUTA ATT TALA MED MIG
JAG ÄLSKAR INTE DIG
FAR ÅT FAN
Den dagen du börjar snacka skit om mig
ska jag äta upp en del av dig
som du åt upp en bit av mitt hjärta
Den dagen du börjar sakna mig
ska du få lida
precis som när du lämnade mig gråtande på en bio
KAN INTE DU BARA LÄMNA MINA VÄNNER I FRED
DET ÄR MINA FÖR FAN
DU HAR VÄLL EGNA
HELVETES JÄVLA HORBARN
Den dagen jag kysste en ny man
så hoppas jag att dina ögon brann
ner till aska
jag sopar bort det till en spis
lämnar det kvar där för att ruttna
JAG AVSKYR DIG
LÄMNA MIG I FRED
FAR ÅT HELVETE
MVH
Ditt ex
ps. Din mamma ÄCKLAR MIG


jågga

tådäjs mådeblågg
Jetekååla kläder som jag hade när jag jåggade
typ en lila tröja med engelsk text mkt exotiskt aj nåv
tajta träningsbysser
modärnt glasöga

SNÅÅÅÅPP

HELVWTESKUWKJÄFELFITTAHOOOORAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

2011-2012 bilder ur mitt liv

Det var 2011 och jag hade lååångt hår uppsatt i en knut SAKNAR MITT HÅR
 
Det var ca 2 veckor kvar till studenten och jag balanserade på en brygga vid Strömpilen
 
Uppträde på skansen också några få veckor till studenten 2011
 
Mars 2012 Rasmus hade sminkat mig med 80 % bara eyeliner blev typ snögg

Jag förstår inte riktigt argumentet att invandrare har det jättebra i Sverige

Jag förstår verkligen inte när en del säger att invandrare kommer bara hit för att leva på bidrag och att de har det så jävla bra
Om man söker asyl har man för fan inte ens rätt till sjukvård under tiden man söker asyl
Och som sagt, jag tror inte man sitter hemma i sitt osäkra land gnuggar händerna och tänker "NU minsann, ska jag åka till Sverige. Där ska jag endast leva på bidrag!"
Tror inte det va, tror mer att man åker för sitt välmående och sitt liv.
Om man är förälder tror jag att man åker mer för sina barns skull, för att barnen ska få leva.
Tänk dig själv hur jävla kul det skulle vara att lämna Sverige.
Sen när du kommer till det andra landet så får du en massa skit om att du suger ur systemet.
Att du vill bara leva på bidrag.
Det kanske inte är så konstigt att kanske det är ingen som vill anställa dig eftersom du inte kan deras språk???
Jag är så sjukt less på alla dessa äckliga såkallade "argument" som försöker kasta en smutsig filt över invandrare att de bara tar pengar.
Och att speciellt riktar sig till en hel JÄTTESTOR grupp istället för mer indvidanpassat.
Det är MÅNGA svenskar som lever på bidrag. Får de skit? Ja, men inte lika mycket skit som invandrare får utstå. Och då menar jag att de invandrare som kommer hit med mörk hudton. Inte de som ser ut som "oss".

RSS 2.0