Fucking KLAD :D

Har haft jättetrevligt ikväll och är så sjukt glad och peppad
Varför är jag så fuking glad:
Imorgon drar jag till Stockholm (ja, jag vet, jag skrev att bussresan kommer att bli dryg och det är jag smärtsamt medveten om) och får träffa SIMON <3 och vara i underbara Stockholm!
För jag har nyss fått lön!!
Jag har varit ute på Båten ikväll med glada människor och Båten är mysig som faen
Drack goda och alkoholfria drinkar
Tog mig hem bekvämt med bilen (varför jag drack alkofritt, men det är fan najs med alkofritt, billigare och godare än sprit)
Och har tryckt i mig en macka NAM NAM
 
Ma drink was jummy
 

BåtN

Snart så drar jag med ma homiez till Båten och ska ta mä en bira (äh skojja, det blir fjortiscider) Har även packat klart väskan inför 9 timmars bussresa till min lovley pojkvän i Sthlm, drar imorgon. Såhär peppad är jag inför bussresan

Får fan ångest

Läste nyss en blogg där hon som hade bloggen hade NYSS kommit hem till Sverige från Tyskland där hon hade aupariat i ett år och hon hade fan nyss fyllt 20
 
Gahhh jag får en sådan jävla ångest jag HAR FAN INTE VARIT I TYSKLAND OCH BOTT DÄR OCH DET VILL JAG FAN GÖRA OCH DET BLEV JU ALDRIG NÅGONTING MED ATT FARA TILL BERLIN SOM AUPAIR ARHHHGHH
OCKSÅ SÅ PLUGGAR ALLA PÅ UNIVERSITETET OCH BA "ska inte du plugga snart???" AHHH PANIK FUCKING SHIT FUCK
 
jag vill bara stanna tiden och få allt gjort

Midsummah


The unholy generation

I ettan i gymnasiet hade jag en engelskalärare som jag inte tyckte om, jag hamnade ofta i argumentation med hen. Varför? Jo, den här läraren tyckte om att trycka ner andra kulturer, tyckte att ungdomar var dumma i huvudet och hen var väldigt orättvis i betygssättning, t.ex. att de som hade g skulle få ig och de som hade mvg skulle få vg osv.

En dag kom denna lärare in i klassrummet år 2009 när alla hypade fågelinfluensan och sa: Mitt förslag till skolan var att vi skulle ta bort all alkogel, för att ni ungdomar kommer bara att dricka upp det. Och vad kände man då? Typ första tanken var "MEN HALLÅ? Om man vill bli full så fixar man det själv, utan att dricka någon slags berusad flyttvål och sen så är det krav att ha alkogel på skolor/jobb speciellt nu när alla hypar hångelfågelsjukan!"

Men det är ju så jävla typiskt, det är ju alltid ungdomens fel! Alltid när något som ungdomar gör eller har intresse för så är det alltid några gnällmiffon som spyr ut sig åsikter.
1980 lät det såhär: Rock är DJÄVULENS musik! Skydda barnen och ungdomen innan de blir förtappade! Uppmuntrar barnen till mord och våldtäkt!
Och år 2012 låter det såhär: Spel är DJÄVULENS verk! Skydda barnen och ungdomen innan de blir förtappade! Uppmuntrar barnen till mord och våldtäkt!

Varför tror samhället att ungdomar och barn är helt dumma i huvudet? Det är ju de äldres sjuka fantasi att t.ex. Ullrik 12 år ska mörda och våldta pga. Mortal Combat eller Rammstein eller dricka alkogel så han ska bli full. Tror folk att unga är dumma i huvudet på riktigt?? Varför i hela friden skulle unga göra det? Om en ung människa dricker alkogel, blir mordkåt av musik eller spel då ska den personen fan ha hjälp! Då är det ju en sjuk person och alla unga är fan inte sjuka i huvudet.

Sammanfattning: Unga människor är inte dumma i huvudet, det är DU 40-åriga människa som hypar runt på dina sjuka fantasier.


Magiz and Zimon

Har jätteont i magen, magen är fylld med bajs :(

Nu har jag köpt bussbiljett till Stockholm, JIPPIE 9 timmars bussresa, SPÄNNANDE.
Nej, men seriöst, jag längtar tills nästa vecka när jag ska åka, för då får jag träffa Simon och hänga i Stockholm!
SHOPPA PRETTY CLOTHES AND EAT JUMMY FOODY HEREZ IZ COMEZ

Varför Stockholm är bättre än Umeå:
Det finns massor av utbud, typ som att det finns inte bara 3 kaféer utan 3 miljoner kaféer så man kan njuta av sin svennelatte på 3 miljoner olika kaféer och inte bara typ "Hmm, whanyeskaffe kanske eller donkenkaffe?"

Det finns massor av utbud, typ som ANDRA butiker än bara HM, det finns TOPSHOP i Stockholm! TOPSHOP FATTAR NI, TOP FUCKING SHOP

Det finns något i Stockholm som kallas kommunaltrafik och nej, jag menar inte att det finns en buss som går 3 gånger per dag, utan tunnelbana, pendeltåg och bussar som går HELA tiden!

KULTUR

Krogen har öppet MYCKET längre än till klockan 2 på morgonen


Varför Umeå är bättre än Stockholm:
Natur
Världens bästa cykelstad
Min hemstad
KULTUR


Sweet transvestite from transexual Transylvania




<3

Sexytajmu

Imorse drog jag till ungdomsmottagningen och bytte mina p-piller till mini-piller, varför jag gjorde det är för att ibland får jag migrän och då ska man helst inte äta p-piller

Jag fick prata med en barnmorska, hon sa att det är bra att skydda sig första veckan man har börjat med mini-piller, så använd kondom också! Och därför innan jag gick, så tog jag typ med mig en hel skål med gratiskondomer från dem med visdomsorden "Man ska ju passa på!"
De tänkte säkert vad är detta för en sexslukerska som tar alla VÅRA kondomer???

Sammanfattning: Kondomer är så jävla dyrt


SOMMAR! (and food)





Tänker

Sitter här i sommarkvällen på mitt rum, fönstret är öppet och jag kan känna att det är någon där ute som grillar, det luktar nysommar och kvällssolen skiner sina sista strålar innan den försvinner, fast det kommer fortfarande vara ljust hela natten, älskar sommaren

Jag vill gå ut snart, men just nu sitter jag här och planerar flytten
Flyttar undan böcker, har gett bort massor av kläder som jag inte använder längre, lyssnar på P3 och drömmer mig tillbaka till forna dagar


I helgen har jag varit i Majas stuga, vi har firat Perrine för att hon har just fyllt år och ska flytta tillbaka till Frankrike, hon fick en muminmugg i avskedsgåva av mig och Rasmus
Det var jättekul, även fast det regnade var det bäst


Saknar Simon mycket, fast första veckan i Juli drar jag och min familj till sommarstugan på Märsön och då ska jag dra in till Stockholm någon dag och bara vara med min älskling


Lilla lovis borde fan få nobelpris



Henrik går ut högstadiet!!



360 Donna


Eros and Apollo


Allt är bajs

Nej jag lägger inte upp instagram i min blogg
Nej jag lägger inte upp alls många bilder i min blogg
Nej jag är inte glad idag

Jag hatar allt

Tekannan Jesus

Den enda Jesus jag har är tekannan


Sthlm

Tjofräs, är i Umeå igen efter att ha varit några dagar i Stockholm med Simon, vi tog nattbussen dit och klockan halv 6 på morgonen drog vi med oss tusentals väskor till Rikard som bor i Vallentuna (där var femte invånare är en häst, typ sant eftersom vart man än tittade så stod det en liten häst där :3)

Vi hängde runt på stan, gick på matmarknader, var inne i konstbutiker, utforskade gamla stan och åt jättemycket mat!

Men nu är jag i Umeå igen somsagt och Simon har flyttat till Stockholm, jag ska åka tillbaka dit i Juli och längtar tills dess.

PEACE OUT BITCHES

RSS 2.0